• 0-24 mg nikotin
  • 500-600 bloss
  • Fullt uppladdad
  • 2 olika färger
  • 14 dagars returrätt

Fördelarna med SmokeSmart e-cigaretter

  • Du slipper mängder av skadliga ämnen
  • Du sparar upp till 17 000 om året
  • 85 % får bättre hälsa
  • 90 % röker mindre eller slutar helt
  • Du får finare hy och tänder
  • E-cigaretten, allt i ett - fullt uppladdad
Flera fördelar med e-cigaretter

Våra villkor

Vi önskar dig välkommen som kund hos SmokeSmart

Villkoren gäller endast för kunder bosatta i Sverige.
För att bli kund måste du ha fyllt 18 år

Leverans

SmokeSmart gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd och att dina varor levereras i tid.

SmokeSmart använder posten som varuleverantör. Varorna sänds som brevförsändelser från ett centrallager i Europa, vilket gör att vi kan hålla priserna nere. Det innebär att du kommer att få din försändelse 10–14 dagar efter din beställning.

Om du tror att leveransen blivit försenad eller om du har några andra frågor angående din order, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post.

Reklamation

Enligt konsumentköplagen har du alltid rätt att reklamera en produkt. Vid reklamation, kontakta oss per telefon eller e-post och ange orsaken till reklamationen. Reklamationer behandlas så fort som möjligt. När du returnerar en reklamationsförsändelse, så anger du avsändarens namn, kundnummer, fakturanummer och orsaken till reklamationen.

Om varan inte har den skada som angetts, kan SmokeSmart kräva ersättning för porto, expeditionsavgift och nödvändiga undersökningar.

Betalningsvillkor

Du betalar för din beställning med kreditkort eller med ditt PayPal-konto här i butiken. Betalningsprocessen är naturligtvis krypterad och 100 % säker.

Faktura köp Du betalar för varan vid leverans.

Ångerrätt och retur av varor

Du har 14 dagars ångerrätt på alla leveranser enligt köplagen. Enligt konsumentköplagen har du rätt att häva köpet upp till 14 dagar efter att du mottagit varan. Vid en eventuell retur måste du betala returportot.

Kunduppgifter

Kunduppgifter säljs inte vidare till andra företag. Alla kunduppgifter hanteras konfidentiellt. Upplysningar lämnas inte ut. Vi använder kunduppgifterna till att kommunicera direkt med dig och för att säkerställa att du får bästa möjliga kundbehandling. Vi kan t.ex. använda ditt mobilnummer eller din e-postadress för att påminna dig om att en betalningstid har gått ut, så att du slipper glömma en betalning.

Du får automatiskt vårt populära nyhetsbrev där du hittar exklusiva erbjudande före alla andra. Du kan när som helst avanmäla vårt nyhetsbrev genom formuläret för avanmälan i själva nyhetsbrevet.

Kundservice

SmokeSmarts duktiga kundrådgivare finns till hands för att ta hand om dina frågor via antingen e-post eller telefon. Vi står till förfogande för dina kommentarer och frågor, antingen det gäller våra produkter eller allmänna frågor gällande leverans.

Du kan kontakta oss på telefon 040-674 18 49.
Kundservice är öppen måndag till fredag från kl. 09:00 till 17:00

E-mail: sverige@smokesmart.eu
Adress: SmokeSmart Postfach 2603
36243 Niederaula, Tyskland

Loading...